top of page

salut integral

al mar

Snorkeling

Som una part vivent d'un tot vivent, d'un ésser viu. Som natura. Som mar. Tot està connectat

Ja no podem negar per més temps la relació directa que hi ha entre salut humana integral i natura. La salut integral inclou la salut física, mental, emocional i espiritual. 

En nombrosos espais naturals protegits de diversos països del món s’ofereixen serveis o activitats per reconnectar en profunditat amb la natura, en totes les dimensions humanes, i cada vegada n’hi ha més que expliciten la salut espiritual. En el nostre país tenim ja iniciatives com els banys de bosc, que posen de relleu el valor terapèutic de les zones verdes. A Som Mar sabem que les zones blaves, i en concret el mar, tenen també aquest poder sanador profund.

El mar esdevé gran espai per a la contemplació quan la seva bellesa, el seu moviment, la seva infinitud ens transporten a un altre estat de consciència. El mar, quan esdevé espai de joc, de gaudi, de connexió amb la natura. El mar, quan ens permet ser éssers líquids, connectant amb les nostres pròpies aigües. El mar, amb la seva biodiversitat de plantes i animals. El mar, i la simbiosi que estableix amb la terra, quan les seves aigües acaronen platges i colpegen penya-segats. El mar, que equilibra l'ecosistema planetari. El mar que fa del planeta on habitem el planeta blau, i que origina la vida.

A Som Mar treballem no només per oferir-te experiències sanadores al mar, sinó també per assegurar-nos que entre tots preservem el seu estat de salut, que és també el nostre. A som mar treballem per generar canvis i establir una nova relació amb el mar.

bottom of page