top of page
Search

Mar i MúsicaEl mar m’acompanya i m’ha acompanyat tota la vida. És pell, cor, casa i refugi i és pau, energia, silenci i llibertat. El gran blau em cuida, em cura i em fa fluir més i millor a la vida. Dins el mar descobreixo més mons, ecosistemes, universos i perspectives, i hi puc investigar noves textures i emocions.

De forma similar, la música em fa companyia sempre, escoltant-la, cantant-la, tocant-la, ballant-la i gaudint de tots els seus plaers. Em fa vibrar alegria de viure, em rescata en moments delicats i em fa volar per somiar infinits horitzons.

El mar ha estat inspiració per a molts músics, que amb ritmes i melodies ens fan viatjar al gran temple blau des de qualsevol racó de món.

Des de Som Mar volem compartir la música que ens transporta al mar. És per això que hem creat aquesta llista col·laborativa a l’Spotify. Us convidem a ampliar-la entre tots i totes, creant una gran onada musical de paisatges sonors i marins. Sentiu-vos lliures de sumar-hi aquelles cançons que us fan sentir mar.


Som Mar by martapoesia https://open.spotify.com/playlist/0fCZjuFFwdmRHzdGFDRvRS?si=ywTHFJsuQ--4mIGzsdCSDA


Marta Lloret

131 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page