JORNADES DE SALUT INTEGRAL I MAR

llançà. DEL 18 AL 20 DE SETEMBRE 2020

Les jornades de "Salut Integral i Mar" tenen l’objectiu de crear un espai de reflexió 
i d’experimentació de la relació entre el Mar i la Salut Integral. 

D'una banda, pretenem trobar solucions consensuades per tenir més cura del mar i del nostre litoral (la mediterrània), ja que els seus valors tan tangibles com intangibles son incommensurables. I, de l'altra, desitgem aportar experiències per mitjà de les activitats que proposarem, que ens han de permetre sentir un vincle més profund i respectuós amb el que ens agrada anomenar el Temple Blau, el mar. 

És responsabilitat d’aquells que vivim a tocar del mar promoure accions i polítiques que ens permetin mantenir els espais marins         i els litorals en un estat òptim de salut, i alhora generar pràctiques on els éssers humans puguem gaudir dels beneficis terapèutics que el mar ens pot aportar. Reconèixer i experimentar que la salut del mar és també la nostra i que podem fer de l'entorn marí natural, com ja s’està fent amb els Banys de Bosc, un espai de Salut Integral.

Cartell Jornades de Salut Integral i Mar

-La programació està sotmesa a canvis i l’organització es reserva el dret de fer-los sense avisar prèviament.

-La inscripció A LES JORNADES TÈCNIQUES a les XERRADES de dissabte i diumenge, i la reserva de plaça pel CONCERT DE LA RUSÓ SALA es fa a l’Oficina de Turisme de Llança, telèfon 972 38 08 55. La inscripció A LA RESTA D'ACTIVITATS DEL CAP DE SETMANA es fa a través del la pàgina web de l’Ajuntament www.visitllanca.cat

-El preu són 25 €: quota de socis i dóna dret a participar en 4 activitats de les jornades + 2 activitats organitzades per l’associació durant l'any.

-Pack familiar: gratuït per als nens i joves fins a 18 anys si els pares en són socis.